Wody miało nie być 5-tego (w czwartek). Jeszcze wczoraj tak pisało na stronie urzędu i na epiotrkow.pl - Po co zmieniacie termin w ostatniej chwili, nie tłumacząc nawet dlaczego!!
Dzisiaj rano złapałam dużo wody, żeby ją mieć jak przyjdę z pracy.
I po co ją łapałam?
,,Zastępczy punkt poboru wody znajduje się na terenie oczyszczalni ścieków przy ul. Psarskiego 3 w miejscowości Sulejów" - zasilany w wodę z Ujęcia Wody Barbara !!!
jak można być takim d...m żeby wyłączyć wodę w dzien ja mam duże gospodarstwo będzie pozew bo mi padło 10 sztuk z braku wody
Pani burmistrz ogłosiła, że wodę włączą około 21. To znaczy, że do niektórych dotrze ona grubo po północy, albo i nad samym ranem.
Jaki gospodarz, taka gmina! W sobote, kiedy ludzie maja wolne i planują jakieś prace domowe, pranie sprzątanie, to jakieś cymbaly sobie wymyślają wyłącznie wody. Ta gmina się cofa do średniowiecza. W środku tygodnia się taki rzeczy robi,kiedy wszyscg są w pracy, a nie w sobotę. Kretynizm najwyższego stopnia! Jaką szkołę ukończył ten,który podjął tak idiotyczna decyzję?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!